SHARE

Kako bi održao korak s trendovima, BMW je za ženevski auto show pripremio predstavljanje nove nadogradnje za svoj medijski sustav, kako bi djeci vrijeme unutar automobila učinili što zanimljivijim, a radi se o simpatičnoj aplikaciji imena MyKidio.


MyKidio – Djeca imaju svoj sadržaj, vozač ima svoj

Aplikacija MyKidio omogućava vozaču da kontrolira tablete namijenjene putnicima na stražnjima sjedalima. Aplikacija ima mogućnost reproduciranja glazbe, videa i e-knjiga, podržava različite formate, te vam u konačnici nudi mogućnost zabavljanja vašeg klinca tokom vožnje, neovisno bilo to uz omiljeni crtani, zabavnu glazbu ili knjigu. Glavna prednost ove aplikacije je ta što ne ovisi o glavnom tabletu ispred vozača, što bi značilo da djeca imaju svoj medijski sadržaj dok putnici na prednjim sjedalima mogu neometano pratit navigaciju ili neke druge značajke koje sustav automobila podržava. Isto tako, putem MyKidia djeca će moći dobiti uvid u razne informacije oko putovanja, poput udaljenosti do odredišta ili trenutne brzine, ali oblikovane na njima zanimljiv način, samim time biste im cijelu vožnju mogli učiniti još zanimljivijom.

BMW myKIDIO app

MyKidio – Dostupnost i cijene?

S obzirom da se radi o novijoj tehnologiji, BMW će aplikaciju predstaviti u novom modelu serije 2 Gran Tourer, a pretpostavljamo kako će se uskoro naći i u drugim modelima. U standardnom paketu je MyKidio besplatan, a za bolji pregled bacite pogled na video ispod:

Izvor: GDGTpreview.com

1 COMMENT

  1. […] Za pokretanje kupci će na izbor imati pet novorazvijenih motora s tri ili četiri cilindra, deklarirane snage od najslabijeg 116 KS do najjačeg od 192 KS. Prosječna potrošnja ovog modela kretati će se između 3,9 i 6,4 l/100 km. Najsnažniji model, 220 D, nudit će se uz posebnu opciju sa pogonom sa sve kotače. Dobra vijest je da svi motori standardno dolaze sa šesterostupanjskim ručnim mjenjačem. Opcionalni automatici imat će šest ili osam brzina, ovisno o tome da li se radi o tri ili četiri cilindarskim motorima. Za sigurnost i pomoć u vožnji zadužen je BMW ConnectedDrive sustav sa opcijama poput Head-Up zaslona koji projicira sve bitne informacije na vjetrobransko staklo kako bi pogled uvijek bio usmjeren na cestu, ili npr. sustava za pomoć pri kočenju, ubrzanju i zadržavanju u voznoj traci (Traffic Jam Assistant). Iz BMW-a nisu zaboravili ni na djecu, pa će tako BMW 2 Gran Tourer biti dostupan i sa sustavom myKIDIO. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here