Home Ekipa

Ekipa

Drage kolege i prijatelji, dobrodošli na Oktan.hr!

Na iznenađenje mnogih, portal koji upravo čitate nije nastao u nekoj od velikih medijskih korporacija, okružen analitičarima i sposobnim teamom novinara, već je osmišljena od strane entuzijasta, u lokalnom bircu s nekoliko piva i jednim čajem na stolu. 🙂 Tu večer, uz pomoć frendova i poznanika, osmislili smo proizvod s kojime se danas definitivno ponosimo.

Skoro pune tri godine kasnije ispred vas stoji naša vizija auto-moto portala, koju smo pažljivo nadopunjavali iz dana u dan. S vremenom je portal okupio više od 11.000 fanova automobila i motora na našem Facebook fanpageu, što se na kraju odrazilo i na naše mjesečne statistike, koje sada broje više od 25.000 posjeta mjesečno, uz konstantan rast.

Kako bismo nastavili naš rast, početkom 2017. godine pridružili smo se Webtek Media grupi, koja se uz njene brojne druge portale predstavila kao idealan partner u realizaciji naših ideja.

Samim time u narednih godinu dana postepeno gradimo naš forum i YouTube kanal, s čime planiramo ojačati našu poziciju na tržištu online medija. Tako da, svakako svratite na portal s vremena na vrijeme, bit će svakakvih novosti!

Trebamo li pomoć u cijeloj ideji? Definitivno! Ukoliko se želite pridružiti teamu ili imate bilo kakav prijedlog, slobodno nam pišite na Admin@Oktan.hr ili posjetite naš Fanpage na Facebooku, a do tada vam idemo predstaviti ekipu zaslužnu za projekt:

Uredništvo:
Daniel Škarek, Daniel@Oktan.hr

Autori tekstova:
Marin Philipps, Marko Abramović, Zvonimir Podoreški, Filip Dumančić, Andrej Philipps, Tin Borović