Home Ekipa

Ekipa

Drage kolege i prijatelji, dobrodošli na Oktan.hr!

Na iznenađenje mnogih, portal koji upravo čitate nije nastao u nekoj od velikih medijskih korporacija, okružen analitičarima i sposobnim teamom novinara, već je osmišljena od strane entuzijasta, u lokalnom bircu s nekoliko piva i jednim čajem na stolu. 🙂 Tu večer, uz pomoć frendova i poznanika, osmislili smo proizvod s kojime se danas definitivno ponosimo.

Skoro pune tri godine kasnije ispred vas stoji naša vizija auto-moto portala, koju smo pažljivo nadopunjavali iz dana u dan. S vremenom je portal okupio više od 11.000 fanova automobila i motora na našem Facebook fanpageu, što se na kraju odrazilo i na naše mjesečne statistike, koje sada broje više od 25.000 posjeta mjesečno, uz konstantan rast.

U 2018-oj smo udružili snage s digitalnim stručnjacima iz Dobre Priče koji su se predstavili kao idealan partner u realizaciji naših ideja. Samim time u narednom razdoblju imamo u planu postepeno graditi naš forum i YouTube kanal, i tako ojačati našu poziciju na tržištu online medija. Tako da, svakako svratite na portal s vremena na vrijeme, bit će svakakvih novosti!

Trebamo li pomoć u cijeloj ideji? Definitivno! Ukoliko se želite pridružiti teamu ili imate bilo kakav prijedlog, slobodno nam pišite na Admin@Oktan.hr ili posjetite naš Fanpage na Facebooku, a do tada vam idemo predstaviti ekipu zaslužnu za projekt:

Uredništvo:
Daniel Škarek, oktan.hr@gmail.com

Autori tekstova:
Marin Philipps, Marko Abramović, Zvonimir Podoreški, Filip Dumančić, Andrej Philipps, Tin Borović