Home Novosti Gamer.hr preuzet od strane nove tvrtke

Gamer.hr preuzet od strane nove tvrtke

431
0
SHARE

Tvrtka Webtek Digital početkom ove godine preuzela je najstariji domaći gaming portal Gamer.hr, koji je na datum 21.9. ponovno pokrenut, a ovaj put s novom ekipom i potpuno novim smjernicama.

Novi portal, nova ekipa, dobrodošli na novi Gamer.hr

Najstariji domaći gaming portal i ujedno pokretač esporta u regiji, Gamer.hr, ponovno je pokrenut pod vodstvom tvrtke Webtek Digital. Iza portala nalazi se nešto više od deset autora, a planovi za ovu godinu su uglavnom vezani uz kvalitetan sadržaj i polaganog vraćanja reputacije na tržištu lokalnih medija.

Portal je ponovno pokrenut 21.9., a Goran Kordić, vlasnik Webtek Digitala, ističe kako se portal vraća redizajniran i osvježen s iskusnom ekipom urednika, koji su do sada svoje iskustvo brusili na brojnim portalima. Webtek Digital je Gamer pridružio svom porftoliju portala, među kojima se nalazi i najveći domaći Android portalDroid.hr.

Sadržaj portala činit će klasični dio – novosti, pregledi i recenzije vezani uz gaming industriju, te dodatni sadržaj u smislu hardvera, retro igara, kolumni i različitih tekstova vezanih uz gamersku svakodnevnicu. Ekipi svakako želimo sve najbolje s Gamerom, sretno momci!

Više o planovima portala možete saznati u riječi urednika za ovaj mjesec: Gamer.hr | Riječ urednika – mjesec listopad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here