SHARE

Ekipa Fast&Furious franšize trenutačno se nalazi na Islandu gdje pred kamerama usavršavaju scene vratolomija za novi, osmi nastavak. Najveće pitanje koje se uvijek postavlja u razdobljima snimanja popularne filmske jurnjave jest: Koji će se automobili pojaviti u novom nastavku Fast&Furiousa? U nastavku teksta donosimo informacije o nekima od njih.

fast and furious 8 automobili


Iznimno širok repertoar automobila u novom nastavku

Do sada smo mogli vidjeti kako će radnja uključivati ulične utrke na Kubi s puno starih automobila, a prema zadnjim informacijama čini se da lude vožnje na ovoj posebnoj otočkoj državi u glavnim ulogama imaju hrpu vrlo sposobnih strojeva čiji je zadatak nositi se obiljem snijega i leda. Pri tome napominjemo da jedan od novih automobila Fast&Furious filma izgleda kao tenk.

Tehnološki mozak ekipe, Tej, vozit će vozilo naziva “Ripsaw”, za kojeg sudeći po izgledu na postoji prepreka. Već tradicionalno, Dom (Vin Diesel) će biti za volanom temeljito modificiranog Dodge Chargera. Letty (Michelle Rodriguez), s druge strane vozit će tzv. “Rally Fighter”, vrlo okretno i brzo vozilo. Brbljavi šminker Roman istaknut će se od ostatka ekipe narančastim Lamborghini Murcielagom. Ultimativni “auto” od svih viđenih je “Ice Ram”, a bit će upravljan od strane Hobbsa (Dwayne Johnson), koji je poznat po preferiranju gorostasnih vozila s vojnim predznakom. Upravo on je objavom na svom instagram profilu predstavio još neka zanimljiva vozila koja ćemo imati prilike vidjeti u novom nastavku.

fast and furious 8 novi automobiliAutomobili filma Fast&Furious dobivaju pojačanje u liku poznatog japanskog koncepta

Uz Toyotu Supru, Gallardo, Viper, Maserati i još neke jurilice najviše pozornosti privukao nam je Nissanov koncept IDx.  Predstavljen je na Tokyo Motor Showu još 2013. godine, a posebnim spojem old school izgleda i modernih detalja odmah je pokupio brojne simpatije ljubitelja japanskog brenda diljem svijeta. No, unatoč navijanju da koncept krene u serijsku proizvodnju, čelnici Nissana odlučili su ostati na oglednom primjerku. Sudeći prema videu, čini se da za sve razočarane fanove u novom nastavku Fast&Furiousa dolazi djelić utjehe.

Video možete pogledati u nastavku, a izlazak Fast&Furious 8 najavljen je za 17. travnja 2017. godine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here