SHARE

Sonyjev online gaming servis putem kojeg njegovi članovi svaki mjesec dobiju besplatne naslove ovaj mjesec je odlučio popis PS Plus igara za travanj objaviti malo ranije nego inače, vjerojatno zbog predstojećeg uskršnjeg vikenda.

Znamo da među vama sigurno ima barem povremenih gamera, a s obzirom da je popis besplatnih igara za PS Plus članove izrazito orijentiran na automobilsku jurnjavu, odlučili smo podijeliti oduševljenje.


Kultni Interceptor i akrobatska jurnjava dolaze ovaj mjesec besplatno za sve PS Plus članove

Mad Max je open world igra lansirana nedugo nakon izlaska odlično ocijenjenog istoimenog filma s Tom Hardyjem u glavnoj ulozi te kombinira lude automobile i borbu za preživljavanje. Gameplay poput onog viđenog u Batman Arkham Knight naslovu, u paru s utrkom za obožavanim V8 motorom i uvijek dragocjenim gorivom zabavit će svakog oktanskog fana ovog legendarnog serijala.

Trackmania Turbo je druga automoto igra koju dobivamo ovog mjeseca, a odlikuje ju klasični arkadni stil, pri čemu je glavni cilj brušenje vlastitih akrobatskih vještina i obaranje brzinskih rekorda. Također, možete raditi vlastite staze i izazvati prijatelje na okršaj.

Nadamo se da ćete u post-apokaliptičnom Mad Maxu pronaći put do nepoderivog V8 agregata i kultnog Interceptora, a u Trackmania naslovu izvježbati reflekse i vještine koje ne možemo izvesti u stvarnom svijetu. U svakom slučaju, čeka nas napeta uživancija u ovim ludim oktanskim jurnjavama.

Svi zainteresirani, više o postavi igara za ovaj mjesec mogu pronaći na linku.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here